+ Maatregelen omtrent de verspreiding van het Covid-19 virus

 Beste Partner,

U zal ongetwijfeld de ontwikkelingen in verband met Covid-19 op de voet hebben gevolgd. De maatregelen die door de Federale Overheid worden genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, worden door onze firma strikt opgevolgd en zijn reeds vertaald in interne maatregelen voor onze medewerkers.

Als vooraanstaande leverancier primeert ook de gezondheid van onze partners. Om de verspreiding van het virus af te remmen willen wij daarom ons steentje bijdragen.

Via deze communicatie willen wij u informeren dat wij de moeilijke, maar de enige juiste, beslissing hebben genomen om onze vertegenwoordigers niet meer de baan op te sturen gedurende de periode van 16 maart tot en met 5 april.

Wij zullen U gedurende deze 3 weken maximaal telefonisch ondersteunen. Indien U vragen heeft blijft uw vertegenwoordiger uiteraard bereikbaar en kunt U ons mailen. ( orders@rectavit.be )

Bestellingen kunt U nog steeds via de gekende kanalen aan ons doorsturen. U zal zeker begrijpen dat wij deze pas uitleveren indien U duidelijk bevestigt dat U deze bestelling kan en zal in ontvangst nemen. Indien u wenst dat de transporteur bepaalde specifieke instructies opvolgt ten gevolge van Covid-19, vragen wij u vriendelijk deze reeds te vermelden op uw bestelling. De transporteur zal deze instructies opvolgen in de mate van het mogelijke.

Op dit moment zijn onze productie en magazijn nog operationeel. Deze situatie kan echter veranderen afhankelijk van de ontwikkelingen, welke wij niet onder controle hebben.

Wij herhalen dat uw gezondheid voor ons belangrijk is en zijn ervan overtuigd dat U begrip zult hebben voor deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groeten,
Management Rectavit
Ben Swerts & Bart Baeyens


 
  GA TERUG
 
© Rectavit N.V Ambachtenlaan 4 - B-9080 Lochristi - T: +32 (0)9 216 85 20 - F: +32 (0)9 216 85 30 - info@rectavit.be - Privacy policy - Cookie policy