+ Handen en oppervlakken sneller ontsmetten

De maatregelen tegen Covid-19 versoepelen en mensen komen weer samen. Als werkgever en uitbater wil je de gezondheid van je personeel en klanten garanderen. Maar grondig ontsmetten… daar kruipt tijd in. Rectavit lanceert een alcohol-gebaseerde ontsmettingsspray in drie tijdbesparende verpakkingen.

 

 

De meest opvallende is een uniek drukvat met PT2 gekeurde ontsmettingsspray, de Disinfectant Spray. Dit is de snelste oplossing voor het ontsmetten van grote oppervlakken in bv. publieke gebouwen, openbare toiletten, openbaar vervoer, kassa’s en winkelkarren, gedeelde werkruimtes, partytafels en terrassen in de horeca,… Het drukvat is overal inzetbaar, zonder elektriciteit of perslucht. Dankzij de 4m lange slang kan je 50 m² ontsmetten zonder het drukvat te verplaatsen.

Universele Ontsmettingsspray, de kleinere variant van 50 en 500 ml, is gekeurd voor het ontsmetten en reinigen van zowel handen (PT1) als oppervlakken (PT2). De kleinste past perfect in je jaszak, broekzak, handtas of handbagage. De ideale bescherming bij dagelijkse risico’s zoals het aanraken van een bancontactapparaat, een klink, een winkelkarretje, etc. Reinig het voorwerp zonder het aan te raken en nadien ook je handen. De grotere spuitbus van 500 ml is ideaal voor meer frequent gebruik. Neem het mee in de auto en plaats die in het zicht op het werk om tussendoor je handen en directe omgeving te ontsmetten.

Het grote voordeel ten opzichte van klassieke handgel?

Je brengt een spray razendsnel aan in een wolk van fijne, perfect dekkende druppels. Dit zorgt voor een volledige ontsmetting, zelfs bij zachte en sterk absorberende ondergronden zoals bv. een bureaustoel of autozetel. Met een geconcentreerde hoeveelheid handgel op een doek is dit onmogelijk en ligt het rendement lager. en kan je tot 650 m² behandelen met één verpakking.

 

 


 
  GA TERUG
 
© Rectavit N.V Ambachtenlaan 4 - B-9080 Lochristi - T: +32 (0)9 216 85 20 - F: +32 (0)9 216 85 30 - info@rectavit.be - Privacy policy - Cookie policy